Sinuzita ameliorata cu Nazomer

15/01/2010

Nazomer este unul dintre remediile naturale cele mai intrebuintate de cei care suferim de sinuzita. Disponibil in diferite variante, este vorba de un remediu produs de PRO Natura si care are ca ingredient principal apa de mare. Cum se intrebuinteaza si ce efecte are citeste mai departe.

Nazomer solutie

Nazomer este o solutie ce contine apa de mare bogata in saruri minerale si oligoelemente, usor hipertona. Se gaseste in diferite variante (6 flacoane a 15ml, 30ml cu nebulizator, 50 ml

Nazomer se foloseste pentru lavajul si curatenia foselor nazale (indeparteaza cruste, mucozitati care pot antrena afectiuni respiratorii) precum si pentru umidificarea mucoasei nazale atunci cand aceasta este foarte uscata.

Indicatii: Este indicat nou-nascutilor, copiilor si adultilor care prezinta afectarile mucoasei nazale mentionate rinite alergice.

Mod de administrare: 1-2 doze in fiecare nara, la nevoie

Nazomer – variante

Exista pe piata diferite variante de Nazomer:

  • Nazomer
  • Nazomer Extra
  • Nazomer Forte
  • Nazomer HA
  • Nazomer Prop


COnform producatorului, Nazomer Prop este sub forma de spray nazal si creeaza o bariera antivirala la nivelul mucoasei, fapt ce ajuta la prevenirea patrunderii agentilor patogeni in organism. Dupa aplicare, produsul formeaza o pelicula care retine si distruge virusurile de gripa transmise pe cale aeriana, imediat ce acestea ajung in cavitatea nazala. In plus, aplicarile repetate ale acestui produs creeaza o bariera antivirala impiedicand noi atacuri ale virusurilor. Actiunea cu efect indelungat asigura protectie impotriva noilor atacuri.

Potrivit specialistilor, spray-ul nazal contribuie, de asemenea, la prevenirea infectiei cu virusul gripei A H1N1, fapt ce a fost demonstrat prin testele in vitro, care au fost realizate in Franta de un institut de cercetare independent.

Tu ce parere ai? Ai folosit Nazomer, te-a ajutat? Raspunde la sondaj si comenteaza mai jos:
[poll id=”2″]

One thought on “Sinuzita ameliorata cu Nazomer

  1. urdea atena

    sinuzita, leacuri naturiste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *